2016 Eurobuild CEE Awards

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, si pripísal dve významné ocenenia v súťaži Eurobuild CEE Awards 2016.

Na slávnostnom vyhlásení výsledkov, ktoré sa konalo 6. decembra vo varšavskom hoteli DoubleTree by Hilton za účasti viac ako 900 profesionálov z oblasti realít pôsobiacich v regióne strednej a východnej Európy, bol Prologis ocenený ako najlepší developer skladovacích nehnuteľností v strednej a východnej Európe za rok 2016 , keď zvíťazil v kategórii „Warehouse Developer of the Year, CEE“. Zároveň si spoločnosť pripísala aj prvé miesto v kategórii „Best Warehouse Manager of the Year, Poland“ pre najlepšieho správcu skladovacích nehnuteľností v Poľsku.

V rámci súťaže Eurobuild Awards 2016 sa vyberajú najlepšie spoločnosti roka a najlepšie projekty dokončené alebo začaté od októbra 2015 do septembra 2016. Ocenenia sa udeľujú v štyroch okruhoch: cena za celoživotný prínos, ceny poroty, ceny nájomcov a ceny verejnosti.

V okruhu cien volených porotou získal Prologis ocenenie „Warehouse Developer of the Year, CEE“. Tento rok je Prologis v strednej a východnej Európe najaktívnejší od roku 2008. Spoločnosť v kľúčových lokalitách regiónu začala výstavbu 18 nových projektov s celkovou rozlohou 331 000 metrov štvorcových, medzi ktorými je aj osem špekulatívnych budov. Všetky nové projekty boli predložené na posúdenie podľa systému BREEAM.

„Pre nás v Prologise je tento rok v strednej a východnej Európe naozaj živý, pretože sme ako jediný developer zahájili výstavbu nových projektov vo všetkých štyroch krajinách regiónu,“ konštatoval senior viceprezident a riaditeľ Prologisu pre strednú a východnú Európu Martin Polák. „Podarilo sa nám dosiahnuť 95-percentnú obsadenosť a  viac ako 80-percentnú retenciu zákazníkov. Toto ocenenie si veľmi vážime, pretože je uznaním nielen rýchlosti a kvality našej práce, ale aj transparentnosti nášho podnikania. Tá tvorí hlavnú súčasť nášho receptu na budovanie úspešných dlhodobých vzťahov so zákazníkmi.“

V okruhu cien udeľovaných nájomcami bol Prologis ocenený ako „Best Warehouse Manager of the Year, Poland“ pre najlepšieho správcu skladovacích nehnuteľností v Poľsku. Cenu prevzala manažérka pre správu nehnuteľností Prologisu v Dolnom Sliezsku Marta Kostyk.

„Mimoriadne kvalitná správa nehnuteľností je jednou z našich hlavných priorít a zároveň kľúčom nášho úspechu v celom regióne,“ komentovala víťazstvo riaditeľka oddelenia správy nehnuteľností poľskej pobočky Prologisu Renata Michalczyk. „Na toto ocenenie sme veľmi hrdí, pretože je dôkazom tímového ducha panujúceho v našej spoločnosti. Obzvlášť nás teší, že nám cenu udelili priamo zákazníci - práve oni sú pre nás najdôležitejšími porotcami našej práce.“

Vďaka aktívnej pôsobnosti v štyroch krajinách regiónu a portfóliu s celkovou rozlohou 4,4 miliónov metrov štvorcových je Prologis popredným poskytovateľom distribučných nehnuteľností v strednej a východnej Európe (k 30. septembru 2016).

KONTAKT PRE MÉDIÁ

Alexandra Drozdová
Best Communications
Mobile: +420 725 544 877

PUSTIME SA DO TOHO

Každá nová spolupráca sa začína diskusiou. Náš tím je tu, aby vám pomohol.