Prologis European Real Estate Brand Award 2018

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, bol menovaný najsilnejšou európskou značkou medzi developermi pre rok 2018.

Prologis získal ocenenie v kategórii „Logistika“ tohto ročníka Real Estate Brand Awards udeľovaných v Nemecku sídliacim inštitútom European Real Estate Brand Institute (REB Institute), ktorý je poprednou platformou orientovanou na meranie a analýzu procesov a hodnotenie firemných značiek.

„Systematicky pracujeme na vylepšovaní profilu našej značky so zameraním na oblasti, ktoré nás definujú a odlišujú od ostatných. Toto ocenenie je dôkazom, že sa naša brandová stratégia vypláca,“ povedala Marta Tęsiorowska, viceprezidentka a riaditeľka marketingu a komunikácie spoločnosti Prologis pre Európu. „Nezávislé a vedecky podložené uznanie hodnoty našej značky je pre nás veľmi dôležité, pretože nastavuje latku pre ďalšie rozvíjanie brand share.

Výskum hodnoty značky

Na základe tohto empirického výskumu vzniká rebríček 100 najvýznamnejších značiek developerov aktívnych na európskom realitnom trhu. Výskum analyzuje zlepšenie kľúčových výkonnostných ukazovateľov a hodnotí positioning najvýznamnejších realitných spoločností v Európe. V rámci každoročnej štúdie bolo oslovených 94 868 expertov z odboru v 47 európskych krajinách. Výskum využíva model pre určenie hodnoty značky, v ktorom sú kombinované kvalitatívne aj kvantitatívne metódy za účelom získať a prezentovať jasne zrozumiteľné výsledky.

Aspekty značky Prologis, ktoré získali najvyššie hodnotenie, boli jej regionálna kompetentnosť a konverzná a inovačná sila.

KONTAKT PRE MÉDIÁ

Alexandra Drozdová
Best Communications
Mobile: +420 725 544 877

PUSTIME SA DO TOHO

Každá nová spolupráca sa začína diskusiou. Náš tím je tu, aby vám pomohol.